Judecătorii de la Curtea Constituţională dau interdicţii abuzive guvernului

La o săptămånă de la declararea neconstituţională a unor capitole importante din legea privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, Curtea Constituţională a dat publicităţii şi motivarea deciziei.

2 afișări
Imaginea articolului Judecătorii de la Curtea Constituţională dau interdicţii abuzive guvernului

Judecătorii de la Curtea Constituţională dau interdicţii abuzive guvernului

Nu comentăm articolele declarate neconstituţionale sau motivele care au stat la baza deciziei, întrucåt presupunem că această hotăråre se bazează strict pe litera şi spiritul Legii fundamentale.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici