Justiţia îi dă peste nas lui Tăriceanu cu birul pe maşini

În vreme ce primul-ministru moare cu taxa de primă înmatriculare de gât, Tribunalul Arad a dat câştig de cauză unui localnic care a contestat birul în instanţă.

1 afișare
Imaginea articolului Justiţia îi dă peste nas lui Tăriceanu cu birul pe maşini

Justiţia îi dă peste nas lui Tăriceanu cu birul pe maşini

Principiul juridic pe care l-au urmat magistraţii este simplu: legislaţia europeană primează în faţa celei naţionale. Acum, pentru mai mult de un sfert de milion de români există un precedent dacă îşi cer banii înapoi în Justiţie. Dacă statul pierde în instanţă, va trebui să dea banii de taxă înapoi, cu dobânda aferentă, plus cheltuielile de judecată. Însă până atunci sunt create premisele ca Tăriceanu şi compania să-şi fi luat de mult zborul de la Palatul Victoria, lăsându-ne să suportăm consecinţele guvernării liberale. Se pare că premierului Tăriceanu îi lipsesc consilierii juridici. Altfel nu ne putem explica de ce nu-i spune nimeni că, în conformitate cu Tratatul de aderare la Uniunea Europeană, pe care a dat şi dânsul cu subsemnatul, prevederile legale comunitare sunt mai presus decât legile încropite în birourile Palatului Victoria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici