Kelemen Hunor: Maghiarii din România îşi doresc o Ungarie puternică

Ministrul Kelemen Hunor este favorit în cursa pentru preşedinţia UDMR, fiindcă este succesorul desemnat al actualului şef al Uniunii, Marko Bela. Pe termen scurt, Kelemen Hunor mizează pe rămânerea la guvernare până la alegerile din 2012 şi crede că până atunci UDMR îşi va recupera electoratul pierdut în perioada crizei economice.

3 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor: Maghiarii din România îşi doresc o Ungarie puternică

Kelemen Hunor: Maghiarii din România îşi doresc o Ungarie puternică

Pe termen lung, actualul ministru al Culturii sugerează că Uniunea ar trebui să participe mai cu seamă în guvernări de dreapta şi crede, la fel ca şi principalul său contracandidat, că există premise pentru înfiinţarea autonomiei teritoriale, cel puţin în regiunea secuiască.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici