KGB a instrumentat comploturi contra lui Nicolae Ceauşescu

Pe baza documentelor declasificate recent din arhive americane, germane şi sovietice, istoricul american descrie planul Kremlinului, vechi de peste 40 de ani, de izolare şi compromitere a României.

5 afișări
Imaginea articolului KGB a instrumentat comploturi contra lui Nicolae Ceauşescu

KGB a instrumentat comploturi contra lui Nicolae Ceauşescu

În primii ani de "originală democraţie", imaginea României rămăsese la fel de proastă ca pe vremea "Împuşcatului". Speriaţi de ştirile care le parveneau prin intermediul marilor agenţii de presă, nici investitorii nu se înghesuiau. Izolarea se datora, susţine istoricul american Larry Watts, unei campanii orchestrate decenii de-a rândul de la Kremlin, cu sprijinul aliaţilor loiali.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici