Kill Bill

Elena Udrea nu este doar trimisul lui Zeus pe pământ, ea este soarele, dă ora exactă, este frumoasă, inteligenţă, tenace, competentă, motorul unei generaţii şi va fi un veritabil Kill Bill al politicii româneşti. Aşa au lăudat-o ieri cei mai de seamă democrat-liberali pe cea care s-a ales ieri preşedintele PDL Bucureşti, plictisiţi probabil că şedinţa era una cu final anunţat, Udrea neavând contracandidat.

7 afișări
Imaginea articolului Kill Bill

Kill Bill

Într-o adunare de peste 1.000 de democrat-liberali bucureşteni şi din ţară impregnată cu inimioare portocalii, pantofi cu toc foarte înalt care se pare că au devenit parte a uniformei PDL - zona feminină, pensionare coafate de sărbătoare, un premier obosit şi plictisit, nici un invitat de la UDMR, PNL, PSD, filme cu Băsescu de pe vremea când purta şuviţă, Elena Udrea a fost aleasă preşedinte al organizaţiei de Bucureşti. N-a avut nici un contracandidat aşa cum îi stă bine unei fiinţe nepereche, după cum au catalogat-o în odele lor colegii de la partid.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici