«Kita şi-a ros cuşca şi a fugit din cală»

"Vă mulţumim pentru că ne-aţi atras atenţia. Dacă nu eraţi voi, se putea întâmpla o tragedie", asta i-a spus echipajul cursei Blue Air cu destinaţia Bucureşti vrânceanului Ionuţ Stoica, a cărui căţeluşă de 10 ani, Kita, a ajutat la evitarea unei nenorociri pe aeroportul Fiumicino din Roma.

1 afișare
Imaginea articolului «Kita şi-a ros cuşca şi a fugit din cală»

«Kita şi-a ros cuşca şi a fugit din cală»

Veselă şi prietenoasă, căţeluşa aleargă prin curtea socrilor lui Ionuţ Stoica, din comuna vrânceană Pufeşti. Cu numai câteva zile în urmă, Kita a fost protagonista unei întâmplări care se putea termina tragic pentru cei 140 de pasageri ai cursei Blue Air ce face legătura dintre Roma şi Bucureşti. "Depăşea greutatea de 10 kilograme, admisă pentru bagajele de mână, aşa că a trebuit să o las în cală", îşi aminteşte tânărul de 20 de ani care s-a întors din Italia împreună cu soţia şi cu fiica sa de numai un an şi 4 luni, pentru nunta fratelui său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici