Kober, miliardar fabricat 100% in Romania

Cand era student, Aurel Köber muncea in vacante ca zugrav. Acum este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania si are doua fabrici in care se produc anual 180.000 tone de vopsea.

26 afișări
Imaginea articolului Kober, miliardar fabricat 100% in Romania

Kober, miliardar fabricat 100% in Romania

In 1994, intreprinzatorul a pus la punct un laborator de cercetare unde au fost angajati cei mai buni absolventi de chimie ai facultatii de profil din Iasi, pentru a scoate pe piata produse dupa retete proprii.Chiar daca e in topul celor mai bogati romani, Aurel Köber se poarta in viata de zi cu zi ca un om obisnuit – isi face singur cumparaturile, are grija de orataniile din curtea sa si obisnuieste sa plece in escapade in Ceahlau, cu familia.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici