L-a ucis pe copil în somn, ca să nu rămână singur pe lume

Triplul asasinat de duminică, când un bărbat orbit de gelozie şi‑a omorât fosta soţie, pe copilul lor şi pe tatăl femeii, a şocat un oraş întreg. Oamenii din cartierul ploieştean Bereasca nu pot crede că familia Micu nu mai există printre ei. Ieri, Costin Cătălin Micu, copilul ucis de cel care îi era tată, ar fi împlinit 13 ani. În locul tortului aniversar, colegii elevului din clasa a VII-a i-au pregătit sicriul.

1 afișare
Imaginea articolului L-a ucis pe copil în somn, ca să nu rămână singur pe lume

L-a ucis pe copil în somn, ca să nu rămână singur pe lume

O crimă odioasă pe care cei care îl cunoşteau pe muncitorul constructor Traian Micu nu şi-o pot explica. Nimeni nu poate înţelege cum un bărbat la locul lui, care îşi iubea nespus băiatul, a fost în stare să îi ia viaţa fără să clipească. Acum, după teribila tragedie, cei care îl ştiau pun cap la cap frânturi de conversaţie şi gesturi pentru a descoperi ce s-a întâmplat în capul bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici