La complexurile energetice şi ciorba s-a făcut portocalie

Partidul Democrat Liberal din Gorj ştie să-şi răsplătească oamenii care în campaniile electorale au contribuit financiar. Oamenii de afaceri cu adeziuni în partidul guvernamental sau susţinători ai acestuia câştigă toate licitaţiile de la Complexurile Energetice şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia.

2 afișări
Imaginea articolului La complexurile energetice şi ciorba s-a făcut portocalie

La complexurile energetice şi ciorba s-a făcut portocalie

Companiile sta­tului scot la licitaţii un pachet de servicii, iar firmele democrat-liberalilor s-au unit în asociaţii. De când ministrul Adriean Vi­dea­nu a dat entităţile energetice pe mâ­­na colegilor de partid, numind în func­ţiile de conducere membri ai Par­ti­­du­lui Democrat Liberal, nici o altă firmă, în afara celor etichetate "por­to­calii", nu mai câştigă vreo licitaţie.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici