La discreţia “acoperiţilor”

Ministerul Justiţiei intenţionează să elimine din noul Cod de procedură penală autorizarea de către judecători a folosirii agenţilor (investigatorilor) sub acoperire şi a mai multor tehnici speciale de supraveghere.

5 afișări
Imaginea articolului La discreţia “acoperiţilor”

La discreţia “acoperiţilor”

Supravegherea completă a cetăţenilor, a comunicaţiilor, începând cu discuţiile din locuinţe, din oricare mediu privat, interceptările convorbirilor telefonice, accesul la computere, mailuri, supravegherea video, audio sau prin fotografiere şi localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice, obţinerea de la bănci sau alte instituţii nebancare a informaţiilor legate de conturi şi fluxurile financiare, toate aceste mecanisme se vor afla la dispoziţia procurorilor fără mai fie autorizate de către un judecător.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici