Lectie de musamalizare: Vacaroiu, scutit de dosar penal gratie Curtii de Conturi

Curtea de Conturi a Romaniei (CCR) a descoperit ca in 2007, cand presedintele Senatului era Nicolae Vacaroiu, senatorii au falsificat foile de parcurs ale masinilor de serviciu, decontand mai mult carburant decat au consumat in realitate.

5 afișări
Imaginea articolului Lectie de musamalizare: Vacaroiu, scutit de dosar penal gratie Curtii de Conturi

Lectie de musamalizare: Vacaroiu, scutit de dosar penal gratie Curtii de Conturi

Prejudiciul nu a fost recuperat, iar inspectorul care s-a ocupat de caz nu a trimis constatarile catre Parchetul General, asa cum prevede legea. Ca o coincidenta, decizia a fost luata in 2008, cand deja se cunostea faptul ca Nicolae Vacaroiu va parasi sefia Senatului pentru postul de presedinte al Curtii de Conturi.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici