Lege pentru suspendarea ziarelor

Deputatul PDL Silviu Prigoană, susţinut de semnăturile altor colegi de partid, a înregistrat la Cameră o iniţiativă legislativă prin care ziarele, revistele şi tot ce ţine de presa online vor avea regimul similar din Daghsetan, Turkmenistan şi alte republici ex-sovietice unde dictatura este în floare. Adică pot fi suspendate sau chiar închise.

7 afișări
Imaginea articolului Lege pentru suspendarea ziarelor

Lege pentru suspendarea ziarelor

Iniţiativa legislativă a lui Silviu Prigoană prevede posibilitatea că publicaţiile din presa scrisă şi online pot fi suspendate pe o perioadă de 1, 3 sau 6 luni. Această sancţiune se aplică în situaţia în care există o sesizare din partea unei persoane fizice sau juridice care reclamă că i-a fost lezată imaginea sau reputaţia, iar în termen de 10 zile de la sesizare, publicaţia în cauză "nu produce proba verităţii".

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici