Legea lui DNA

Sectia a II-a a Directiei Nationale Anticoruptie, condusa de procurorul Doru Florin Tulus, dar si procurorul sef al institutiei, Daniel Marius Morar, se afla intr-o flagranta incompatibilitate in a instrumenta dosarul deschis peste noapte ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu. In fapt, actele intreprinse in acest dosar demonstreaza ca ancheta este coordonata de tandemul Morar - Tulus, magistrati care se afla in vadita stare de incompatibilitate in raport cu ministrul Chiuariu.

1 afișare
Imaginea articolului Legea lui DNA

Legea lui DNA

Incompatibilitatea reiese fara putinta de tagada din starea de vrajmasie existenta intre Morar si Tulus, pe de o parte, si ministrul Chiuariu pe de cealalta parte. In orice Justitie civilizata, care apara Drepturile Omului si are pretentii ca respecta conditia unui proces echitabil, impartial si obiectiv, nu este posibila existenta unor procurori care sa instrumenteze cu mana lor dosare penale unei persoane cu care se afla in stare de dusmanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici