Legea samsarilor

Asociatiile din Cadastru, Geodezie si Cartografie acuza faptul ca Legea care reglementeaza tarifele documentatiilor cadastrale, promulgata de curand de presedinte, ascunde interese imobiliare.

1 afișare
Imaginea articolului Legea samsarilor

Legea samsarilor

Legea care reglementeaza taxele si tarifele documentatiilor cadastrale, adoptata recent de Parlament si promulgata de presedintele Traian Basescu, a starnit reactii vehemente din partea asociatiilor din Cadastru, Geodezie si Cartografie, care reclama faptul ca in spatele acestui act normativ se ascund interese imobiliare. Patronatul din domeniu sustine ca vor fi scoase terenuri din circuitul extravilan, a caror valoare nu este foarte mare, acestea fiind apoi introduse in intravilan, acolo unde metrul patrat se vinde cu cateva mii de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici