Liber la doctor în Europa

Comisia Europeană a anunţat miercuri că pregăteşte proiectul unei directive europene ce va permite ca orice pacient care plăteşte asigurări de sănătate într-un stat membru UE să poată beneficia de servicii sanitare decontabile în orice alt stat membru.

8 afișări
Imaginea articolului Liber la doctor în Europa

Liber la doctor în Europa

Pacientul respectiv va plăti doar diferenţa de preţ dintre costul serviciului, aşa cum este el decontat de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) din ţara sa de baştină, şi cel practicat de CAS-ul din ţara străină.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici