Liceele de elita vor examen de admitere

Colegiile nationale de elita ar putea organiza examen de admitere din anul scolar 2008-2009, conform proiectului noii legi a invatamantului preuniversitar.

1 afișare
Imaginea articolului Liceele de elita vor examen de admitere

Liceele de elita vor examen de admitere

Directorii liceelor de renume din Bucuresti au discutat, inca de anul trecut, despre crearea unui statut special pentru institutiile pe care le conduc.Ei sunt de parere ca noul sistem de a accede la liceu - bazat pe rezultatele tezelor cu subiect unic si a mediilor generale din gimnaziu - nu va realiza o selectie suficient de riguroasa a elevilor, ci va stimula alergatura dupa note.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici