Liceele mortii albe

Din ce in ce mai multi dealeri de stupefiante aleg sa isi plaseze praful mortii in preajma scolilor sau liceelor.

5 afișări
Imaginea articolului Liceele mortii albe

Liceele mortii albe

Pe primul loc se afla liceele unde elevii provin din familii cu o situatie materiala buna: Colegiul Dimitrie Cantemir, Spiru Haret, Nicolae Tonitza sau I.L. Caragiale. Cocaina este drogul cel mai cautat in aceste locuri. La polul opus sunt unitatile de invatamant din Ferentari, Salaj, Rahova, Baicului-Pantelimon, Tei-Toboc, Bucurestii Noi sau Militari. Aici heroina, denumita si "drogul saracilor", este la mare cautare.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici