Liceeni rataţi, directori repetenţi

Cum e să fii directorul unui liceu unde niciun elev nu a trecut de Bac? – este întrebarea pe care „Adevărul“ a pus-o şefilor instituţiilor celor mai slabe. Elevii spun că profesorii le-au încurajat lenea, iar managerii instituţiilor repetente, că tinerii n-au luat în serios gravitatea examenului.

43 afișări
Imaginea articolului Liceeni rataţi, directori repetenţi

Liceeni rataţi, directori repetenţi

Toţi elevii de la Grupul Şcolar Industrial CFR din Timişoara au picat Bacalaureatul. Dintre cei 137 de elevi, absolvenţi la Liceul CFR, doar 100 s-au prezentat la toate probele de Bacalaureat. "Anul acesta am avut şi o generaţie destul de slăbuţă", spune Maria Stanca, director adjunct al liceului, care adaugă că profesorii au organizat meditaţii gratuite, pentru a-i ajuta cu Bac-ul, la care s-au prezentat însă foarte puţini elevi.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici