Liceul Ecaterinei Andronescu sfideaza legile statisticii prin rezultatele miraculoase la BAC

Un rezultat "paranormal" a fost obtinut la examenul de bacalaureat de catre absolventii Colegiului National "Traian" din Drobeta Turnu-Severin. Este vorba de colegiul pe care l-a absolvit in tinerete actualul ministru al Educatiei si Cercetarii, Ecaterina Andronescu.

3 afișări
Imaginea articolului Liceul Ecaterinei Andronescu sfideaza legile statisticii prin rezultatele miraculoase la BAC

Liceul Ecaterinei Andronescu sfideaza legile statisticii prin rezultatele miraculoase la BAC

Acest colegiu a strans o parte importanta a notelor de 10 acordate la bacalaureatul 2009, concentrand o mare cantitate de inteligenta juvenila din tara. Mai precis, cu cele 13 medii de 10, absolventii de la "Traian" au reusit sa contabilizeze 11,11% din totalul mediilor maxime obtinute de elevii eminenti din Romania. Insa expertii din educatie spun ca o asemenea performanta scolara este "improbabila din punct de vedere statistic". Ei cred ca examinarea fie a fost foarte relaxata, fie a fost viciata intr-un fel sau altul.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici