Lista şoferilor „ucigaşi“ din cuibul şpăgarilor

30 de morţi şi 110 răniţi, dintre care 87 grav. Acesta este sumbrul bilanţ al accidentelor produse numai pe raza judeţului Argeş în perioada ianuarie 2006 – noiembrie 2008 de către 104 şoferi „fabricaţi“ de cuibul poliţiştilor şpăgari. Anchetatorii fac şi bilanţul tuturor accidentelor rutiere grave provocate de „clienţii“ din toată ţara ai „fabricii de permise“ din Piteşti.

1 afișare
Imaginea articolului Lista şoferilor „ucigaşi“ din cuibul şpăgarilor

Lista şoferilor „ucigaşi“ din cuibul şpăgarilor

Mulţi dintre cei care au provocat accidentele aveau permis de conducere de doar câteva luni. Spre exemplu, Daniel Coşereanu avea 18 ani şi patru luni când a accidentat grav o persoană, pe 9 ianuarie 2007. El deţinea permis de conducere din octombrie 2006.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici