Listarea Fondului Proprietatea: extaz pentru Bursă, agonie prelungită pentru foştii proprietari

Listarea Fondului Proprietatea (FP) a injectat adrenalină în cordul slăbit al Bursei de la Bucureşti şi i-a făcut pe investitori să viseze cu ochii deschişi. Foştii proprietari mai au însă de aşteptat până să îşi vadă visul cu ochii.

9 afișări
Imaginea articolului Listarea Fondului Proprietatea: extaz pentru Bursă, agonie prelungită pentru foştii proprietari

Listarea Fondului Proprietatea: extaz pentru Bursă, agonie prelungită pentru foştii proprietari

Ieri, 25 ianuarie, Fondul Proprietatea a scris istorie la Bursa de Valori Bucureşti, fiind cea mai aşteptată listare a ultimului deceniu. Speranţele de îmbogăţire, iluziile de despăgubire şi-au găsit răspuns încă din primele minute de tranzacţionare când acţiunea Fondului Proprietatea a debutat cu un preţ de 0,602 lei, mai puţin cu 39 de bani decât valoarea nominală.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici