Liviu Mihaiu, noul stăpân al Deltei

După zile de secretomanie totală în jurul numirii-surpriză a jurnalistului Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării, „caţavencul“ a confirmat ieri pentru „Evenimentul zilei“ informaţia, dar o decizie oficială va fi comunicată săptămâna viitoare.

7 afișări
Imaginea articolului Liviu Mihaiu, noul stăpân al Deltei

Liviu Mihaiu, noul stăpân al Deltei

Din acest motiv, în ultimele 72 de ore, ziaristul, viitor secretar de stat în cabinetul Tăriceanu, a comunicat cu presa doar prin sms-uri, refuzând să admită veridicitatea informaţiei.De cealaltă parte, deşi numirea guvernatorului Deltei se face la nivel de prim-ministru, Palatul Victoria refuză încă să recunoască oficial planul de a-l înlocui pe actualul titular, Paul Cononov (candidat PNL la Camera Deputaţilor), cu jurnalistul de la „Academia Caţavencu“.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici