Loteria face sponsorizări, şefa primeşte premii VIP!

Instituţiile de învăţământ absolvite de Liliana (Ghervasuc) Mincă au primit „mici atenţii" din partea Loteriei conduse de fosta studentă.

1 afișare
Imaginea articolului Loteria face sponsorizări, şefa primeşte premii VIP!

Loteria face sponsorizări, şefa primeşte premii VIP!

Preşedintele-director general al Companiei Naţionale Loteria Română (CNLR), Liliana (Ghervasuc) Mincă, pare să fie foarte darnic atunci când vine vorba de banii instituţiei. Asta mai ales dacă beneficiari ai "mărinimiei" Lilianei Mincă sunt instituţii sau fundaţii de care aceasta se simte apropiată sufleteşte. Exemplul cel mai elocvent îl constituie sponsorizările acordate de şefa Loteriei Române instituţiilor de învăţământ pe care le-a absolvit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici