LOTO: intram in saptamana nebuna

Potul-record de aproape 28 de milioane de lei (peste 8 milioane de euro) de la Loto 6/49 nu a fost castigat nici ieri. Duminica viitoare, premiul cel mare se va apropia de un prag istoric: 10 milioane de euro (in jur de 31 de milioane de lei).

1 afișare
Imaginea articolului LOTO: intram in saptamana nebuna

LOTO: intram in saptamana nebuna

Suma in lei pusa in joc saptamana viitoare la 6/49 este aproape de doua ori mai mare decat premiul cel mai mare adjudecat la categoria I.Nebunia premiilor-record la Loto 6/49 nu a luat sfarsit nici ieri. Cele 8,5 milioane de euro (adica peste 25 de milioane de lei) puse la bataie la categoria I nu au ajuns nici de aceasta data la un jucator, ci se vor transforma intr-un premiu de aproape 9,5 milioane de euro care va putea fi castigat saptamana viitoare. Suma in lei pusa la bataie de Loteria Romana la extragerea urmatoare este aproape dubla fata de suma-record adjudecata vreodata la o extragere loto. Cativa jucatori norocosi au reusit sa castige ceva bani la categoriile II si III: 52 de premii a cate peste 38.000 de lei si peste 3.000 de premii a cate 978 de lei urmeaza sa fie revendicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici