Lovitura de Sinod

Alegerile pentru Mitropolia Moldovei desfasurate in prima zi a lucrarilor Sfantului Sinod, de la Palatul Patriarhiei, s-au incheiat cu o surpriza de proportii.

8 afișări
Imaginea articolului Lovitura de Sinod

Lovitura de Sinod

Capii Bisericii Ortodoxe Romane l-au ales mitropolit al Moldovei pe IPS Teofan. Actualul mitropolit al Olteniei, discipol al fostului Patriarh Teoctist, este reprezentant al curentului traditionalist din Biserica, opus celui de deschidere, ecumenic, promovat de PF Daniel.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici