Lovitura imobiliara cu ajutorul statului

Directia Generala a Finantelor Publice Valcea vrea sa vanda la licitatie un hotel cu discoteca, amfiteatru, stranduri si sali de conferinta (evaluate la 2,6 milioane de euro) pentru a recupera o datorie de 200.000 de euro a Fundatiei Judetene pentru Tineret Valcea.

1 afișare
Imaginea articolului Lovitura imobiliara cu ajutorul statului

Lovitura imobiliara cu ajutorul statului

La data de 9 august 2007 Administratia Finantelor Publice Valcea a anuntat vanzarea, prin licitatie publica, a intregului patrimoniu imobiliar al fundatiei, desi datoria Fundatiei pentru Tineret putea fi achitata doar prin vanzarea discotecii, de exemplu, care a fost evaluata la 2 milioane de lei. Primul termen al licitatiei a fost fixat pentru ziua de maine, 21 august. Conducerea Fundatiei pentru Tineret acuza ca in spatele manevrelor se afla interese ale baronilor locali. Gheorghe Gogarnoiu, directorul executiv al Finantelor valcene, refuza sa recalculeze datoria, desi are informatii certe ca ar putea fi eronata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici