Lovitura la Loto 6/49 a fost dată în Capitală

Cele 12,5 milioane de euro puse în joc la Loto 6/49 (mai puţin impozitul de 25%) şi-au găsit ieri câştigător, după 20 de „rateuri“ consecutive. Biletul norocos a fost jucat într-o agenţie de pe bulevardul Mihai Bravu, din sectorul 2 al Capitalei. Premiul cel mare s-a câştigat şi la jocul Noroc, unde doi câştigători vor împărţi 180.000 de euro, sumă impozabilă. Numerele extrase ieri: 36, 6, 47, 24, 20, 2.

1 afișare
Imaginea articolului Lovitura la Loto 6/49 a fost dată în Capitală

Lovitura la Loto 6/49 a fost dată în Capitală

Premiul-record de aproximativ 12,5 milioane de euro, pus în joc ieri la 6/49, va ajunge în buzunarele unui jucător norocos care a completat un bilet la o agenţie din Bucureşti. Cele şase numere extrase au fost ghicite după 22 de săptămâni de report. Suma care va ajunge la jucătorul norocos după impozitare - 9,3 milioane de euro - reprezintă cel mai mare premiu câştigat vreodată în istoria Loteriei. Deţinătorul biletului va primi banii după aplicarea impozitului legal de 25%. Varianta norocoasă a fost completată la o agenţie loto de pe Şoseaua Mihai Bravu, din sectorul 2 al Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici