Lui Mircea Badea nu-i place cînd o “ia” peste bot

Titlul vi se pare dur? Nu de alta, dar sîntem nevoiţi cumva să folosim un limbaj direct, fără metafore adînci, fără subînţelesuri aşa… meschine.

4 afișări
Imaginea articolului Lui Mircea Badea nu-i place cînd o “ia” peste bot

Lui Mircea Badea nu-i place cînd o “ia” peste bot

Nu că sîntem noi mai deştepţi decît el, că asta este, de la sine înţeles, imposibil. Dar ca să fim mai direcţi, probabil că ar fi trebuit să spunem că “Mircea Badea se oftică dacă este criticat”, dacă cineva spune “greşeşti, măi, domnule Badea” sau “Mirceo, ceea ce tocmai ai spus este …de porc, domnule”.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici