Lukoil pompează bani în Realitatea TV!

La nici o săptămână de când anunţa în sala de judecată că va începe un război crunt împotriva lui Traian Băsescu, miliardarul Sorin Ovidiu Vântu a făcut o primă mişcare spectaculoasă ce are ca scop consolidarea poziţiei sale în confruntarea cu preşedintele României.

5 afișări
Imaginea articolului Lukoil pompează bani în Realitatea TV!

Lukoil pompează bani în Realitatea TV!

Reporterii "Naţional" au intrat în posesia unor informaţii bombă despre negocierile secrete ce au avut loc zilele trecute între Dragoş Nedelcu, vicepreşedintele grupului Realitatea, şi magnatul elen Spiros Latsis, cel care intermediază preluarea unui pachet de acţiuni de către miliardarul rus Vagit Alekperov, preşedintele Lukoil.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici