Lumea lui Caragiale, epidemie fără vaccin

Este lumea lui Caragiale o epidemie sau – cu un cuvânt la mare modă – o pandemie care a infectat de la generaţie la generaţie caracterul românului? Ba, lucru şi mai grav, lumea lui Caragiale a devenit chiar o boală cronică a poporului român?

5 afișări
Imaginea articolului Lumea lui Caragiale, epidemie fără vaccin

Lumea lui Caragiale, epidemie fără vaccin

Au călcat prea mulţi români în teritoriul manelelor. Cu semnificaţie mult mai adâncă şi periculoasă decât aiureala unor cântece de mahala.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici