Lupta gigantilor: Deutsche Bank intra in cursa de 400 mil. € pentru RBS Romania

Deutsche Bank, una dintre cele mai mari banci din Europa, a intrat in lupta pentru preluarea RBS Romania, scoasa la vanzare de grupul britanic in ceea ce ar putea fi tranzactia anului in Romania.

4 afișări
Imaginea articolului Lupta gigantilor: Deutsche Bank intra in cursa de 400 mil. € pentru RBS Romania

Lupta gigantilor: Deutsche Bank intra in cursa de 400 mil. € pentru RBS Romania

Vanzarea RBS Romania a starnit un interes mare printre bancile straine, iar apetitul pentru o banca, in acest moment cotata ca fiind printre cele mai solide din piata locala, ar putea cota valoarea acesteia la circa 350-400 mil. euro, au declarat pentru Business Standard experti de pe piata de fuziuni si achizitii.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici