Mădălina, "înviată" pentru bani şi audienţă

Rudele cântăreţei, scindate în două tabere, alimentează, prin înţelegeri sau contracte, câştigurile a două televiziuni importante din România, Pro TV şi Antena 1.

2 afișări
Imaginea articolului Mădălina, "înviată" pentru bani şi audienţă

Mădălina, "înviată" pentru bani şi audienţă

Familia Mădălinei Manole, divizată şi fiecare având "cartierul general" în câte un post important de televiziune, a continuat în crescendo să umfle ratingurile şi buzunarele posturilor implicate, mergând până la a face înţelegeri sau contracte pentru a vinde această poveste.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici