Mădălina Lefter, fetiţa-minune, a cântat sâmbătă seară în duet cu Olivia Newton-John

Mădălina Lefter, o ieşeancă de numai 13 ani, a cântat în duet aseară la Rai Uno cu artista australiană Olivia Newton-John, partenera lui John Travolta în cunoscuta peliculă muzicală "Grease".

6 afișări
Imaginea articolului Mădălina Lefter, fetiţa-minune, a cântat sâmbătă seară în duet cu Olivia Newton-John

Mădălina Lefter a cântat în duet cu Olivia Newton-John la Rai Uno

Evoluţia pe scenă a fost foarte apreciată de publicul italian, milioane de oameni urmărind duetul de acasă, din faţa televizoarelor. Cei prezenţi în sală le-au aplaudat minute în şir.

Românca, elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional "Costache Negruzzi" din Iaşi şi membră a cercului de muzică uşoară "Melos" de la Palatul Copiilor Iaşi, a fost invitată să evolueze în recital în cadrul concursului "Ti lascio una canzone", o emisiune care se bucură de o mare popularitate în Italia şi la care Mădălina a obţinut premiul juriului în ediţia de anul trecut. De altfel, ea a fost prima concurentă din România care a fost premiată în cadrul emisiunii.

Spectacolul de aseară a avut drept amfitrioană pe una dintre cele mai cunoscute vedete TV din Italia, Antonella Clerici.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici