MAE, gară pentru Secu´!

Reforma în Ministerul Afacerilor Externe bate pasul pe loc. Rotaţia cadrelor din ultimii 17 ani nu a oprit hemoragia de securişti din MAE.

1 afișare
Imaginea articolului MAE, gară pentru Secu´!

MAE, gară pentru Secu´!

Dacă Ministerul Afacerilor Externe anunţa în 2005 cu mare valvă renunţarea la dinozaurii diplomatici numiţi pe criterii FSN-iste, schimbul de cadre din politica externă a Romaniei nu impresionează însă: unii diplomaţi au fost trimişi la post drept răsplată pentru serviciile aduse diverselor formaţiuni politice, iar alţii, deşi cară în spate un bagaj deloc lăudabil, au fost păstraţi sau reactivaţi. Ce-i drept, în mandatul actualei puteri, doi din trei ambasadori au fost înlocuiţi, însă feţele noilor cadre diplomatice seamănă leit cu cele ale "nemuritorilor" de după ´89.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici