Mafioţii restituirilor

Un avocat din Timişoara cere în numele a două surori cu cetăţenie străină restituirea a două imobile pentru care femeile au fost despăgubite atât de statul român, cât şi de cel german. Partea cea mai curioasă este că femeile susţin că nu l-au împuternicit pe avocatul bănăţean să deschidă acţiuni de revendicare.

1 afișare
Imaginea articolului Mafioţii restituirilor

Mafioţii restituirilor

Avocatul timişan Ioan Lazăr are o faimă pentru afacerile făcute pe baza legilor cu privire la restituirea proprietăţilor confiscate de statul român în regimul comunist. Acesta a deschis mai multe procese în numele unor persoane decedate sau care susţin că nu l-au împuternicit pe acesta să le revendice bunurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici