Magnaţii români doboară pădurea Băneasa

Ion Ţiriac, Dan Voiculescu, Gigi Becali şi Puiu Popoviciu stau alături nu doar în topurile celor mai bogaţi români, ci şi în „clubul“ celor care au tăiat copaci pentru a face cartiere de lux.

7 afișări
Imaginea articolului Magnaţii români doboară pădurea Băneasa

Magnaţii români doboară pădurea Băneasa

În ultimii ani, spaţiul verde din jurul Bucureştiului a fost înlocuit din ce în ce mai mult cu proiecte imobiliare de lux, construite pentru importanţi oameni de afaceri sau politicieni. Cotidianul vă propune astăzi o trecere în revistă a defrişărilor produse în Pădurea Băneasa şi Pădurea Corbeanca şi vă prezintă o serie de fotografii, realizate din elicopter, cu cel mai scump cartier rezidenţial din România, plantat fix în mijloc de codru verde.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici