Mahmoud Abbas: "Nu vom participa niciodată în conflictul anti- Iran”

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas este, cu siguranţă, unul dintre cei mai ocupaţi oameni din lume. Acasă, în Ramallah, încearcă să ţină în frâu tensiunile dintre propriul partid, Fatah şi organizaţia clasificată drept teroristă Hamas.

5 afișări
Imaginea articolului Mahmoud Abbas: "Nu vom participa niciodată în conflictul anti- Iran”

Mahmoud Abbas: "Nu vom participa niciodată în conflictul anti- Iran”

Într-o perpetuă căutare de aliaţi şi mediatori, Abbas a venit, luni şi la Bucureşti, unde timp de o oră a vorbit cu preşedintele Băsescu într-un tete-a-tete programat iniţial să dureze doar 20 de minute.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici