Mall Obor se transforma intr-o afacere tip «Bordei»

Proiectul Mall Obor a fost obiectul unei campanii mass-media foarte dure, inca de la lansarea sa. Nici comerciantii din Piata Obor nu au fost sustinatorii acestui proiect, ei recurgând atât la justitie cât si la proteste, unele chiar violente. Pentru Neculai Ontanu si grupurile Puiu Popoviciu – NIRO si Bittner - Petrache – Cocos, cei care pusesera ochii pe zona Obor, nu au contat insa nici presa, nici opinia publica. Cel putin, nu au contat pâna de curând. Seria de ilegalitati savârsite de administratia Ontanu pentru favorizarea celor doua grupuri a intrat insa, pâna la urma, in atentia organelor de ancheta.

1 afișare
Imaginea articolului Mall Obor se transforma intr-o afacere tip «Bordei»

Mall Obor se transforma intr-o afacere tip «Bordei»

Acum cateva luni, in plina campanie media impotriva proiectului Mall Obor, am fost contactati de surse foarte bine informate in ceea ce priveste proiectul respectiv. Aceste surse ne-au declarat ca nu se intentioneaza deloc finalizarea proiectului, ci se va recurge la o schema ingenioasa, in urma careia proiectul sa fie stopat din cauze neimputabile acestora si in asa fel incat administratia sa fie nevoita sa le plateasca despagubiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici