„Mami, vreau şi eu la grădiniţă!”

Alexia are cinci ani şi nouă luni şi provine dintr-o familie destrămată şi cu probleme financiare. Locuieşte într-o casă fără apă potabilă şi curent electric, din Bucureşti. Mama, grav bolnavă, lucrează la un oficiu poştal şi are un salariu de câteva sute de lei. Tatăl este şomer, alcoolic şi, de cele mai multe ori, violent.

1 afișare
Imaginea articolului „Mami, vreau şi eu la grădiniţă!”

„Mami, vreau şi eu la grădiniţă!”

„Eu şi fetiţa locuim în casa lui (n.r. tatăl fetiţei) pentru că nu am avut niciodată o casă. Din acest punct de vedere suntem dependente de el. În fiecare zi, sunt nevoită să-i suport debitul verbal violent şi vulgar, crizele de gelozie accentuate de aburii alcoolului, cât  şi bătăile din ce în ce mai dese din ultimul timp, care uneori se revarsă chiar şi asupra Alexiei”, povesteşte Cristina Constantinescu, mama Alexiei.Timp de doi ani, micuţa a fost internată într-un centru de zi. „În perioada în care a fost la centrul «Ursuleţul de pluş», Alexia s-a bucurat de mese calde, jucării, educaţie şi excursii.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici