Managerii: Bursa nu-si va reveni din cadere cateva luni

Corectiile de pe piata de capital din Romania vor continua si in urmatoarele luni, in conditiile in care vestile care vin din Statele Unite ale Americii sunt din ce in ce mai rele, sunt de parere managerii unora dintre cele mai importante companii din Romania.

4 afișări
Imaginea articolului Managerii: Bursa nu-si va reveni din cadere cateva luni

Managerii: Bursa nu-si va reveni din cadere cateva luni

Acestia recomanda prudenta maxima pentru investitori, desi spera ca la finele anului indicii BVB vor inchide cu cresteri usoare.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici