Manelistele şi guristele de la Operă se bat pentru COSTEL BUSUIOC

De când a urcat pe scena Ateneului şi a lansat un album, Costel Busuioc e curtat din toate părţile. Artiştii de la noi se bat să cânte cu „Pavarotti din Carpaţi”. Nu contează ce, dar duet cu Busuioc să fie.

1 afișare
Imaginea articolului Manelistele şi guristele de la Operă se bat pentru COSTEL BUSUIOC

Manelistele şi guristele de la Operă se bat pentru COSTEL BUSUIOC

După ce, în urmă cu un an, a filmat un videoclip pe scena Operei Române, manelistul Sorin Copilul de Aur îşi doreşte să colaboreze cu Costel Busuioc, românul care s-a impus datorită câştigării concursului „Hijos de Babel”.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici