Manuscrisele lui Cioran, prea scumpe pentru Boc. Emil din Răchiţele nu dă doi bani pe Emil din Răşinari

Participante la licitaţia de la Paris, Televiziunea Română şi Biblioteca Centrală Universitară, au anunţat că întregul lot de documente aparţinând lui Emil Cioran a fost cumpărat de un român, persoană privată, contra sumei de 405.000 euro.

4 afișări
Imaginea articolului Manuscrisele lui Cioran, prea scumpe pentru Boc. Emil din Răchiţele nu dă doi bani pe Emil din Răşinari

no title

Cabinetul condus de Emil Boc s-a făcut din nou de ruşine. Nici Kelemen Hunor, ministrul culturii, nici premierul Boc, dar nici ministrul de externe, Teodor Baconschi nu s-au sinchisit să se deplaseze ieri în Franţa pentru a aduce în ţară un bun extrem de valoros: o colecţie de înscrisuri, manuscrise şi documente care au aparţinut lui Emil Cioran, unul dintre cei mai mari oameni de cultură români şi considerat la Paris cel mai important scriitor de limbă franceză.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici