Mapa profesională a lui Valeriu Stoica e de negăsit

Dosarul care conţine activitatea de judecător dinainte de 1989 a actualului politician „s-a evaporat“ inexplicabil din arhiva Ministerului Justiţiei.

4 afișări
Imaginea articolului Mapa profesională a lui Valeriu Stoica e de negăsit

Mapa profesională a lui Valeriu Stoica e de negăsit

Valeriu Stoica, avocat, vicepreşedinte PDL şi ex-ministru al justiţiei, a activat ca judecător timp de 11 ani, în perioada regimului Ceauşescu, la Judecătoria Sectorului 5 şi la Tribunalul Bucureşti. Cum a aplicat Stoica legile comuniste? Există lucruri relevante în trecutul profesional al unui proeminent politician şi fost ministru al justiţiei? Imposibil de răspuns în acest moment, întrucât dosarul profesional de magistrat al vicepreşedintelui PDL nu este de găsit în arhiva Ministerului Justiţiei.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici