Marea asfaltare a lui Oprescu

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat, ieri, perioada de vârf a reabilitării infrastructurii rutiere, în iulie şi august, municipalitatea având bani pentru o serie de proiecte, dar aşteptând fonduri şi de la Agenţia de Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI).

1 afișare
Imaginea articolului Marea asfaltare a lui Oprescu

Marea asfaltare a lui Oprescu

În iunie vor începe proiecte finanţate de municipalitate, cum ar fi diametrala nord-sud Buzeşti-Berzei-Uranus,pe două tronsoane: primul, din Piaţa Victoriei până la Polizu şi de la Ştirbei Vodă până la Vasile Pârvan, iar cel de-al doilea de la strada Berzei către Palatul Parlamentului. 

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici