Martor la catastrofa de la Tuzla: „I-am auzit strigând când ardeau de vii”

Tractoristul Ion Negru (41 de ani) s-a aflat la numai 30 de metri de avionul morţii. Bărbatul i-a văzut pe cei doi supravieţuitori cum au ieşit din avion şi a auzit strigătele de groază ale celor rămaşi înăuntru.

8 afișări
Imaginea articolului Martor la catastrofa de la Tuzla: „I-am auzit strigând când ardeau de vii”

Martor la catastrofa de la Tuzla: „I-am auzit strigând când ardeau de vii”

Luni, la ora 17.40, tractoristul Ion Negru din Tuzla se afla pe câmp, aproape de pista aerodromului. Ca orice localnic, omul este obişnuit cu activitatea aviatorilor şi cu aparatele de zbor care survolează zona.Însă avionul militar Antonov 2 care tocmai decolase, i-a atras atenţia. "Am văzut avionul cum se ridică de pe pistă, chiar de lângă mine şi cum trece pe deasupra mea", povesteşte Ion Negru.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici