Maximus, botezat de 'Regele gunoaielor'

Celebrul cuplu Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-a gasit in sfarsit nasi pentru fiul lor in varsta de trei luni, Mihai Maximus. Acestia sunt deputatul PSD Eduard Martin (34 de ani), supranumit 'regele gunoaielor' din Constanta, fiul fostului prefect din localitate, si logodnica acestuia, Dora.

1 afișare
Imaginea articolului Maximus, botezat de 'Regele gunoaielor'

Maximus, botezat de 'Regele gunoaielor'

Intre cuplul Prigoana-Bahmuteanu si Eduard exista o prietenie stransa, de peste cinci ani. Cei doi s-au gandit ca deputatul este cel mai potrivit pentru a fi nasul de botez al micutului. 'Am decis ca Edi Martin sa fie parintele spiritual al copilului nostru, mai ales ca el ne-a fost prieten inca de la inceputul relatiei noastre. Evenimentul va avea loc pe 15 martie cand se va mai incalzi vremea, la Marriott, si avem deja o lista de 500 de persoane ca invitati, iar cheltuielile se vor ridica la 50.000 de euro', ne-a precizat Adriana Bahmuteanu, care asteapta cu nerabdare botezul fiului ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici