Mediul de afaceri catre Guvern: “Marele hop nu a trecut. Luati-va mainile de pe economie!”

Patronatele si oamenii de afaceri resping teza avansata de autoritati, potrivit careia economia a trecut de marele hop al crizei si sunt semne de redresare, si cer Guvernului sa fie realist si sa ia masuri imediate.

1 afișare
Imaginea articolului Mediul de afaceri catre Guvern: “Marele hop nu a trecut. Luati-va mainile de pe economie!”

Mediul de afaceri catre Guvern: “Marele hop nu a trecut. Luati-va mainile de pe economie!”

Un program coerent de stimulare a micilor intreprinderi, dublat de un proces transparent de reducere a cheltuielilor in sectorul bugetar, prin reduceri de personal si de costuri pana la nivelul celor operate in sistemul privat, scutirea de impozit pe profitul reinvestit, dar mai ales demararea urgenta a investitiilor publice mari sunt pe lista de masuri pe care mediul de business le asteapta de la Executiv pentru relansarea economiei.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici