Mergem la vot de Sf. Andrei

Guvernul a decis, ieri, ca alegerile parlamentare să fie organizate la 30 noiembrie 2008. "Este cel mai simplu răspuns pentru cei care au făcut speculaţii şi afirmaţii neavenite cum că Guvernul ar dori decalarea alegerilor parlamentare", a spus premierul Călin Popescu Tăriceanu.

1 afișare
Imaginea articolului Mergem la vot de Sf. Andrei

Mergem la vot de Sf. Andrei

Conform legii, data alegerilor parlamentare trebuie stabilită de Guvern cu cel puţin 90 de zile înainte de scrutin. Victor Paul Dobre, secretar de stat în Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, a prezentat detalii privind organizarea scrutinului, precizând totodată că la alegerile parlamentare din această toamnă nu va fi utilizată cartea de alegător.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici