Miercurea neagra: Bursa a pierdut ieri 4,7%, cea mai mare scadere din ultimele 10 luni

Bursa a inregistrat ieri cea mai dramatica scadere din ultimele zece luni, indicele BET pierzand 4,5%, in timp ce indicele BET-C, care urmareste toate actiunile listate pe Bursa, a scazut cu 4,77%. Scaderea s-a produs in contextul in care toate pietele din regiune inregistrau la inchiderea sedintei de tranzactionare de la Bucuresti pierderi cuprinse intre 2% si 4%, ceea ce arata vanzari ale mai multor fonduri de investitii care au plasamente pe aceste piete.

1 afișare
Imaginea articolului Miercurea neagra: Bursa a pierdut ieri 4,7%, cea mai mare scadere din ultimele 10 luni

Miercurea neagra: Bursa a pierdut ieri 4,7%, cea mai mare scadere din ultimele 10 luni

Scaderea este cu atat mai dramatica deoarece vine dupa un inceput foarte prost de an la Bursa, marcat de mai multe zile de corectii consecutive. Practic, in urma scaderilor de ieri, indicii BET si BET-C inregistrau scaderi de cate 16,5% fata de sfarsitul anului trecut, in timp ce indicele SIF-urilor, BET-FI, a pierdut aproape 19%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici