Miliardarii Forbes au o felie de 4% din economie

Aproape un sfert dintre primii 100 de miliardari din prestigiosul top Forbes deruleaza anual afaceri de circa 3,5 mld. euro in Romania, nivel comparabil cu cel al Petrom, cea mai mare companie autohtona.

1 afișare
Imaginea articolului Miliardarii Forbes au o felie de 4% din economie

Miliardarii Forbes au o felie de 4% din economie

Investitiile acestora la nivel local trec de 1,1 mld. euro. Afacerile totale ale celor 23 de magnati reprezinta echivalentul a 4% din PIB-ul Romaniei pe anul recut. Acestia angajeaza circa 37.700 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici